VELKOMMEN - NETTBUTIKKEN ER ÅPEN!

EARTHEREAL™ er et nytt Norsk etisk klesmerke som lager Økologiske og Fair Trade klær for en ung og miljøbevisst målgruppe.

Vår visjon er å være med på å transformere klesindustrien til å bli med rettferdig og miljøbevisst ved å være en tydelig aktør på de miljømessige, etiske og økonomiske aspektene ved vår klesproduksjon. På den måten håper vi at vi på sikt også kan være med på å inspirere også de store aktørene til å tenke grønnere, mye lik den positive trenden vi ser med økologisk og bærekraftig mat i dag.

Vi lanserte vår første kolleksjon av T-skjorter i November 2015, og har allerede etablert oss som en solid aktør blant landets leverandører av etisk mote.

I 2016 har vi planer om videre vekst gjennom å øke vår synlighet og tilstedeværelse der vår målgruppe befinner seg, samt å aktivt samarbeide med våre kunder i forbindelse med utvidelse av varesortiment og nye kolleksjoner.

Les mer om vår åpne verdikjede på websiden www.eartereal.no, under "Om oss".

Presse
"Vi liker at vi er såpass kompromissløse som vi er når det kommer til miljøaspektet, sertifiseringene (GOTS og Fairtrade) og vår faste støtte til Regnskogfondet. Hele integriteten som gjennomsyrer merket er definitivt noe vi står 100% helhjertet bak. "
Kule klær med miljøvennlige ambisjoner
Muld.no - February 10, 2016
"Klesindustrien er på andre plass over verdens mest forurensende industrier. Det mener jeg at det er på tide å gjøre noe med."
Solgte bilen for å satse på økologiske T-skjorter
Vestviken 24
Utmerkelser
CottonedOn - EARTHEREAL
Personale
Jon Vegard Næss
Eier/Daglig Leder
Bilder
Press kit powered by PressKitHero