Vi har stengt nettbutikken i vintersesongen, men åpner igjen til våren! :) Vil du KJØPE NÅ? Mail: jvn@earthereal.no

EARTHEREAL + SAIH = SANT!

Postet 26 November 2016

Er det noen som husker den genialt morsomme "Radi-Aid - Africa for Norway" musikkvideoen som verserte på YouTube i for noen år tilbake i 2012?

Gjett om gjengen er tilbake! ... Og nå ikke bare med ny kampanje gjennom organisasjonen SAIH, men også med splitter nye T-skjorter, som EARTHEREAL har vært med på å lage!

EARTHEREAL RADI-AID SIAH

For de av dere som ikke har hørt om SAIH (Studentenes og Akademikernes Internasjonale Hjelpefond), så er det kort fortalt en organisasjon som har promoteret kunnskap som en vei ut av fattigdom i flere Afrikanske land, helt siden oppstarten i 1961.

Les mer om SAIH og deres arbeid HER: https://saih.no/hvem-er-saih

"Utdanning for frigjøring" er deres motto, og Radi-Aid-kampanjen har gjort en vanvittig bra jobb med å sette dette på spissen på en både fengende og morsom måte.

YouTube-videoen er i skrivende stund sett av 3,140,648 mennesker... så hva er det DU venter på? Sjekk ut den hysterisk fete musikkvideoen "Africa for Norway" NÅ: https://www.youtube.com/watch?v=oJLqyuxm96k

Africa for Norway Radi-Aid YouTube

Du kan kjøpe din egen EARTHEREAL Radi-Aid T-skjorte i 100% Økologisk og Fairtrade-sertifisert bomull rett i vår nettbutikk her på www.earthereal.no:

Dame - EARTHEREAL™ Radi-Aid T-skjorte - Woman's

Herre - EARTHEREAL™ Radi-Aid T-skjorte - Man's/Unisex

//E

SaveSaveSave
Pin It

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Av hensyn til personværn sjekker vi alle kommentarer før de publiseres.

Siste innlegg