VELKOMMEN - NETTBUTIKKEN ER ÅPEN!

Når overforbruk overgår økologi

Postet 09 August 2016

Se på den herlige blå og grønne perlen! Er den ikke fin?

Denne lille plassen som vi kaller 'hjem' gir oss ikke bare alt det vi trenger for å overleve fra år til år - den fornyer mange av disse ressursene også!

Dessverre så er det slik nå at vi bruker for mye av disse ressursene - alt for mye faktisk - til det punktet hvor vi i løpet av et år kan måle hvor denne naturlige fornyelsesprosessen taes igjen av overforbruk.

Den dagen var i dag.

Å selge økologiske T-skjorter er nok ikke løsningen på vår tids klimautfordringer - men - det er et av mange små gode tiltak som kan være med på å oppmuntre folk som deg og meg til å tenke over hvordan vi forbruker. Være med på å dra alt sammen i riktig retning.

Vi er avhengig av et fungerende miljø og økosystem - så mye at vi nå forstår at menneskehetens fremtid skal avgjøres i løpet av vår levetid.

La oss ikke la store forurensende og urettferdige industrier fortsette å ødelegge hjemmet vårt, slik de har gjort i årtier allerede.
La oss bli kjent som den generasjonen som så utfordringene, tok saken i egne hender, snudde om store trender og skapte en bedre verden sammen - bit for bit.

Hvis alle blir med, kan vi endre alt sammen! :)

Jon // EARTHEREAL

Pin It

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Av hensyn til personværn sjekker vi alle kommentarer før de publiseres.

Siste innlegg