VELKOMMEN - NETTBUTIKKEN ER ÅPEN!

Roadtrip til tekstilfabrikken vår i Kolkata (India)!

Postet 07 September 2016

Det er ikke alt man kan rekke å få med seg - spesielt ikke når man som en busy gründer-bedrift skal holde nettbutikken-hjulene i gang og samtidig følge opp all regnskaps-rapporteringen (den kjedelige jobben... gjeeeesp!).

Da er det kjekt å ha gode kontakter, og når det gjelder CMT-tekstilfabrikken vi bruker så har vi nettopp det: mannen heter Apurva og er vår egen agent i India!

Apurva Kothari

I en tid hvor elektronisk kommunikasjon krysser internasjonale landegrenser lettere enn noen gang i historien, kan man kanskje spørre seg hvorfor man i all verden skulle trenge en fyr imellom EARTHEREAL i Norge og sjefene på tekstilfabrikken i India?

Svaret er like enkelt som det er viktig: for å følge opp at all kommunikasjonen rundt de praktiske forholdene fungerer 100%.

For hvem av oss hadde i fullt alvor turt å legge inn en bestilling på 1000 økologiske og fair trade T-skjorter med spesifikasjoner på Hindi via Google Translate? Tenkte det, ja! ;P

Vi skal fortelle mer om Apurva (vi som kjenner han kaller han forresten bare Apu) senere - men i akkurat dette blogg-innlegget skal vi se nærmere på noen veldig kule nye bilder fra vår tekstilfabrikk i Kolkata, India - nemlig Rajlakshmi Cotton Mills (RCM).

Apu tok med kameraet på en ukes roadtrip nå i August, og kunne melde tilbake til oss om strålende vær, lange ordrelister ut høsten for fabrikken og super-fornøyde og dedikerte sjefer og ansatte (visste du forresten at de ansatte ikke bare lønnes over minstelønn, men også er en del av bedriftens bonus-ordning? Se med i "Om Oss"-sidene våre!).

Anyways - her kommer utdrag bilder fra roadtrippen!

Så er det bare å si: ENJOY! :D

Roadtrip til Kolkata

Rajlakshmi Cotton Mills (RCM) Kolkata, India

RCM India EARTHEREAL

Fotocreds: Apurva Kothari/Ruth Varghese

Save
Pin It

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Av hensyn til personværn sjekker vi alle kommentarer før de publiseres.

Siste innlegg